Otse põhisisu juurde

Kõike muud kui tavaline
Igapäevased riided igale kehakujule

Kõike muud kui tavaline Igapäevased riided igale kehakujule
Igapäevased riided igale kehakujule2186

Ole sina ise

Imetlegem igaüht nende ilus ja erakordsuses. Hea on olla enesekindel ja teada, mis sulle meeldib ja mis sulle sobib! Kuidas saab kehakuju teadmine kaasa aidata? Siis saate valida mugavad ja figuurisõbralikud tegumoed ja neid kombineerides oma kehakuju rõhutada. Ükskõik, kas sul on liivakella-, H-, V-, A- või O-kujuline keha - siit leiad kindlasti just endale sobiva riietuse ning kuhjaga inspiratsiooni.

O-kujuline keha

Kui sul on saledam alakeha ja ümaram keskosa, on sul O-kujuline figuur. Sarmikas igapäevane välimus on kroogitud detailidega kleit, mille efektsed varrukad annavad tunnistust su sisemisest romantikust - see lisab su kehakujule kaunist tasakaalu ja volüümi. Lisa trendikad kontsaga saapad ning su välimus on ühtlasi moekas ja ajatu. Igapäevaselt võib juurde kanda musti, avara sääre ja kõrge vöökohaga teksapükse ja T-särki, mis rõhutavad kaunilt su vöökohta ja sääri. Seda lihtsad välimust saab pahkluusaabastega hõlpsasti pidulikumaks muuta. Su välimus võib olla kõike muud kui tavaline - täpselt nagu sina isegi!

Kõike muud kui tavaline Igapäevased riided igale kehakujule
Yasmin - Cute Beige Plaid Flared Look

A-kujuline keha

Kui su keha on kõige laiem puusade ümbert ja ülakeha on väiksem, on sul A-kujuline figuur. Igapäevaseks kandmiseks sobib hästi mõnus lühike kootud kleit, mis tõmbab tähelepanu säärtele - kanna seda koos põlvini saabastega, mis pikendavad keha, ja saadki elegantse, kuid samas mugava väljanägemise. Kõrge vöökohaga alt laienevad teksad on samuti sinu suured sõbrad. Lisaks sellele, et need tasakaalustavad proportsioone, rõhutavad need koos lühikese topi ja terava ninaga saabastega kaunilt su keha, luues lihtsa, kuid mõjusa terviku. Suhtu loominguliselt ja too oma isikupära esile!

Mies - Basic Dark Denim Look
Mies - Cozy Knit Oversized Look