Otse põhisisu juurde

Me armastame moodi.
Ja me armastame meie planeeti.

Meie panus
Usume, et majandustegevusega on võimalik luua positiivset keskkonamõju ja kõiki osalisi õiglaselt kohelda. Seetõttu soovime oma äritegevusse lisada nii palju positiivseid tegureid kui võimalik, nii inimeste kui protsesside osas. Osana sellest lähenemisest keskendume kolmele valdkonnale: jätkusuutlikud tooted, ringmajandus ja meie keskkonna-jalajälg.
Jätkusuutlikkusele orienteeritud tooted
Ükski toode pole 100% jätkusuutlik. Kuid me usume, et paljusid selle mõttega tehtud tooteid võiks eelistada nende traditsioonilistele analoogidele. Oma veebipoe funktsioonidega soovime aidata oma klientidel teha informeeritud ostuotsuseid, lähtuvalt toodete keskkonna- ja ühiskondlikust mõjust.
Kasuta ostmisel meie jätkusuutlikkuse sümboleid
Inspiratsiooni leidmiseks vaata ka meie Jätkusuutlikkuse kategooriast.
Kasuta meie jätkusuutlikkuse filtrit, et valida tooted, millel on sulle sobivad jätkusuutlikkuse tingimused täidetud.
Klõpsa ostmisel sellele sümbolile, et näha kokkuvõtet toote jätkusuutlikkusest.
Loe tooteandmete leheküljel jätkusuutlikkuse lõiku, et leida materjali, tootmise ja tootesertifikaatide kohta lähemat informatsiooni.
Ringmajandus
Meie ringmajandusel põhinev mood püüab pikendada toodete eluiga ja vähendada jäätmeid, mis tekivad moetoodete tootmisel ja tarbimisel. Tarbijate harjumuste muutmise lihtsustamiseks pakub meie Second Love-sortiment alternatiive esimese ringi moele, hõlmates ka teise ringi kaupa ja upcycling-võimalusi.
Muudame sortimenti keskkonnasõbralikumaks
Meie jalajälg
Mõõdame oma keskkonnajalajälge pidevalt ja viimistleme selle põhjal ka oma analüüse. Saadud teadmisega paneme paika eesmärgid, et jalajälge vähendada, teeme koostööd oma partneritega, et veelgi paremaks saada, ning jagame oma edusamme iga-aastases ESG-raportis.
Loe meie korporatsiooni meetmete kohta
Meie majandusaasta 2022/2023 arvudes
Aastal 2022/2023 vähendasime oma e-äri operatsioonide heitmete intensiivsuse väärtusele 1,20 kg CO₂e tellimuse kohta, mis kinnitab meie paremat tulemust võrreldes aastaga 2020/2021, kui vastav väärtus oli 1,31kg CO₂e. Lisaks alandasime oma Scope 1 & 2 GHG heidet 53,7% võrra võrreldes aastaga 2020/2021, rõhutades sellega oma pühendumist süsinikujalajälje vähendamisele. Samuti oleme suurendanud oma teaduspõhiste eesmärkidega partnerite osakaalu 54,4%-ni. Need saavutused peegeldavad meie jätkuvaid püüdlusi eelistada jätkusuutlikkust ja vähendada oma keskkonnamõju.
Kuidas saad sina kaasa aidata?
Asi on nii lihtne nagu tarbimise kärpimine, teadlikumate valikute tegemine, ringmajanduse valimine oma igapäevastest otsustes ning oma lemmikriiete eest hoolitsemine nende eluea pikendamise nimel. Tutvu meie leheküljega Armasta Oma Garderoobi, et leida lihtsaid ja loomingulisi parandus- ja hooldusnõuandeid.
Ole teadlik
On palju mooduseid, kuidas oma oste teadlikumalt teha, alates kapselgarderoobi ehitamisest, kuhu kuuluvad ümbertöödeldud, kasutatud või muud jätkusuutlikumad moevalikud. Valikuid on lõputult. Vali brändid, mis jagavad su väärtusi, ja osta mõttega, et armastad oma riideid nii kaua kui võimalik.
Hoolitse oma riiete eest
Õige hooldus aitab riietel kauem kesta. Võib piisata nii vähesest kui hooldussildi lugemine ja järgmine ning riiete harvem pesemine, ja pigem külma vee kasutamine. Leia hea rätsep ja ära viska oma riideid minema. Anna neile võimalus saada uus elu.
Liitu ringmajandusega
On mitmesuguseid võimalusi, kuidas anda riietele uus elu, näiteks nende kasutamise ümbervaatamine või ümbertöötlemine, nende ümberkujundamine või müümine-annetamine ülla eesmärgi nimel. Võid kaaluda ka riiete vahetamist sõpradega, see võib olla tore.