Otse põhisisu juurde

Armasta oma garderoobi

Kui sa oma lemmikriiete eest korralikult hoolitsed, saad neid kauem nautida ning ka mõju meie planeedile on soodsam. Õpi lihtsaid, kiireid ja praktilisi nippe, kuidas parandada ja puhastada, aga ka riiete otstarvet hoopis uueks muuta, et nende eluiga ja teie ühist aega veelgi pikendada. Oled valmis pihta hakkama?
Ketside hooldus adidaselt
Soovid, et sinu ketsid näeksid alati värsked välja? Ole mureta. Avasta esmased ketside puhastamise nõuanded mis hoiavad sinu jalavarjud alati läikivana.
Soodaga jalatsid puhtaks Sinu abimees spordijalatsite puhastamisel – sooda saab hakkama ka kõige visamate plekkidega. Võta pisut soodat, vett, vana hambahari ja märg lapp.
Kodune spaa su spordijalatsitele Päästa oma lemmikketsid lihtsate koduste vahenditega. Kasuta oma igapäevaseid kaaslasi nagu nõudepesuvahend või sooda, kaht harja (kõva ja pehme), äädikat, hambaharja ja sokke, ning meie näitame, kuidas jalatsid uuele elule turgutada.
How to clean suede sneakers Suede shoes can be tricky to clean, but with this quick and easy hack, you'll have them looking fresh in no time. Grab some white vinegar, water, a toothbrush, a microfiber cloth, and a white eraser. Ready to get started?
Riietusnipid
Leia siit toredaid, kiireid ja loomingulisi viise, kuidas värskendada ja ümber muuta oma lemmikriideid, et neile teine võimalus anda.
Muuda sall mütsiks Suusamüts on trendikas aksessuaar külmemaks ajaks ning selle valmistamiseks läheb tarvis ainult salli. Näitame, kuidas see käib.
Värskenda oma tenniseid Riidekapis on liiga palju tenniseid ja otsid midagi ägedamat? Värskenda oma valgeid tenniseid kodus – siin näitame, kuidas need eriti lahedaks muuta.
Muuda kleit liibuvamaks Kas su kleit on liiga lai? Proovi ilma-õmbluseta-nippi, et see hoiaks puusade ümber hästi, kasutada võid selleks ainult kaht haaknõela ja tükikest paela või nööri.
Parandamine
Paranda oma riideid nende nutikate nõuannete järgi, et säästa nii aega kui ka pääseda rätsepa juurde minekust.
Uue nööbi õmblemine Kas sinu nööp ripub sõna otseses mõttes nagu juuksekarva otsas? Teeme selle korda. Siin on uue nööbi õmblemiseks lollikindel meetod.
Augu paikamine Kas sul on riietes auk ja õmblemisvahendeid pole? Siin on üks lihtne nipp, kuidas riideid parandada lapi, küpsetuspaberi ja triikraua abil.
Rebenenud õmbluse parandamine Kas õmblus rebenes katki ja pead selle kohe ära parandama? See on lihtsam, kui võib tunduda – vaja on üksnes kääre, nõela ja niiti. Proovime koos.
Muudatused
Muuda nende kiirete ja lihtsate nõuannete alusel oma lemmikriideid, et need istuksid hästi ja mõjuksid stiilselt.
Varrukate lühendamine Kas varrukad on liiga pikad? Asja saab parandada ka kiiremini kui rätsepa juures ning vaja on vaid kriiti, niiti, kääre, mõõdulinti ja õmblusmasinat.
Teksapükste lühendamine Kas su teksapükste sääred on liiga pikad või soovid neile lihtsalt uut ilmet anda? Siin on kiire ja lihne võimalus seda ise teha, isegi kui oled algaja õmbleja.
Allserva lühendamine Kas särk on liiga pikk või soovid lihtsalt veidi värskendust? Allserva lühendamiseks on vaja ainult kriiti, joonlauda, servateipi, triikrauda ja kääre. Õpetame, kuidas seda teha.
Tootehooldus
Võimalda nende lihtsate nõuannete järgi oma toodetele vajalikku hooldust, et need kestaksid kauem ja näeksid head välja.
Kuidas lugeda hooldussilte Kas pead uut riideeset puhastama, aga ei tea, mida hooldustingmärgid õieti tähendavad? Meie aitame sind! Leia meie ülevaatest kõikide olulisemate pesemis-, kuivatamis- ja triikimisjuhiste tähendus.
Villase hooldusjuhised Villane on peen materjal, mis nõuab korralikku hooldust. Aita oma riietel nende nõuannete abil kauem kesta.
Teksariiete hooldusjuhised Denim on vastupidav kangas, mis võib õige hooldusega kesta aastaid. Järgmised nõuanded aitavad sul oma lemmikteksaseid võimalikult kaua võimalikult uuena hoida.
Kas soovid rohkem teada saada meie tegevustest?