Otse põhisisu juurde

Hoia end värskena
Spordiriiete pesemise teejuht

Hoia end värskena Spordiriiete pesemise teejuht
Spordiriiete pesemise teejuht509

Selleks, et aidata sul oma armastatud spordiriietuse eest paremini hoolitseda, oleme välja toonud mõned parimad asjad mida saad teha, et hoida oma treeningriietus värskena ning pikendada nende kasutusiga.

Eralda pesu õigesti

Eralda oma spordiriided ülejäänud riietest, mida kavatsed pesta. Sorteeri need värvide järgi – tumedad lähevad tumedate, värvilised lähevad värviliste ja valged lähevad valgete hulka. Seejärel keera oma riided tagurpidi, et need saaksid sügavamalt puhtaks ja kaitseksid oma värve.

Hoia end värskena Spordiriiete pesemise teejuht

Vali spordiriiete spetsiifiline pesuvahend

Spordiriietele mõeldud pesuvahend on olemas põhjusega – see on loodud selleks, et võidelda loomuliku lõhna vastu ja sügavpuhastada niiskust kandvaid kangaid ja sünteetilisi materjale. Otsi õrnemat pesuvahendit, mis ei sisalda üldiselt karme kemikaale, nagu pleegitusaine, fosfaadid või ensüümid, mis võivad kahjustada ja lagundada teatud kangaid, kuid teevad siiski oma töö ära.

Hoia end värskena Spordiriiete pesemise teejuht

Vali õige temperatuur

Pese oma spordiriideid külmemas vees – umbes 20°C või 30°C. Kuum vesi võib sinu spordiriietele rohkem kahju teha kui aidata, sest äärmuslik kuumus võib tegelikult lõhkuda riiete elastsust ning põhjustada nende kokkutõmbumist ja lühemat kasutusiga.

Hoia end värskena Spordiriiete pesemise teejuht

Eemalda plekid ja lõhnad

Plekkide puhul vali käsipesu spetsiaalse pesuvahendiga ja tupsuta plekkisid õrnalt käsnaga. Lõhnade eemaldamiseks võid alati loota heale lõhnaeemaldajale või proovida lõhnavastast spreid, et sinu spordiriietus püsiks kauem värske lõhnaga. Täiesti loodusliku lõhnapüüdja jaoks võid panna pool tassi valget äädikat oma pesu loputustsüklisse. Hüvasti plekid ja lõhnad!

Hoia end värskena Spordiriiete pesemise teejuht
Kupong Sulle eksklusiivselt ainult meie äpis!
Saa oma -15% tervitus kupong uutele äpi klientidele.