Otse põhisisu juurde

Joped ja jakid
Materjalijuhis

Joped ja jakid Materjalijuhis
Materjalijuhis274

Kuidas olla kursis eri materjalidega

Sinu materjalijuhis koos faktide ja nippidega selle kohta, mis on jopede ja jakkide sees - leia just endale parim

Soojad riided pole kunagi nii nägusad olnud

Joped ja jakid Materjalijuhis
Joped ja jakid Materjalijuhis

Kui otsid ülerõivast, mis kaitseb külma eest ja laseb kehal samal ajal loomulikult liikuda, siis on puhvjope selleks just õige. Neid on eri pikkuses, erineva soojapidavuse ja isolatsiooniga: kas suled, sünteetilised suled või isegi uudsed veganalternatiivid, mis on valmistatud lillede ja puidu kiududest. Sõltuvalt olukorrast võib puhvjopet kanda sooja kampsuni, villaste pükste ja pahkluusaabastega, samal ajal kui teksad, mugav kapuutsikas ja sinu lemmiktossud on ideaalsed kaaslased linnas jalutades.

Meie nõuanne: kui otsid vastutustundlikult toodetud sulgi, mis pärineks eetiliselt aktsepteeritud allikatest, siis otsi valitud toote andmetest tähistust Responsible Down Standard (lühidalt RDS).

Praktiline ja stiilne

Joped ja jakid Materjalijuhis
Joped ja jakid Materjalijuhis

Funktsionaalsed materjalid on parim valik, kui on tarvis kaitsta end ennustamatu ilma eest. Funktsionaalne jakk peaks olema piisavalt avar, et alla mahuks sooja hoidmiseks ja säilitamiseks veel kaks kihti. Lisanduvad praktilised detailid nagu kaela kaitseks kõrge krae, kapuuts, mis hoiab vihmaga pea kuivas, ning pingutatavad käiseotsad. Kui sa pole parajasti just matkal, võid funktsionaalset jopet kanda ka argiste riietega - pane jalga teksad, taskutega püksid, rohmakad saapad või spordijalatsid.

Meie nõuanne: eelista eriti kvaliteetseid töötlusi naghu Gore-Tex, mis on veekindel, hingav ja vastupidav.

Tõeline isiksus

Joped ja jakid Materjalijuhis
Joped ja jakid Materjalijuhis

Kui soovid muljet jätta ja samal ajal ennast väga soojas hoida, siis on shearling-jakk just sinule mõeldud. Nahk ei lase tuult läbi, villane sisepind hoiab kehasoojust. Hooldamiseks kasuta enne esimest kandmist vetthülgavat pihustit, märjaks saamisel kuivata jakki õhu käes ja harja pehme harjaga niiskus maha. Shearling-jakk on ajatu klassik, nii et tasub investeerida värvidesse nagu must, pruun, tumesinine või khakiroheline. Kanna seda kõikide oma lemmikriiete juures kasvõi iga kell!

Õigusega klassika

Joped ja jakid Materjalijuhis
Joped ja jakid Materjalijuhis
Kupong Sulle eksklusiivselt ainult meie äpis!
Saa oma -15% tervitus kupong uutele äpi klientidele.