Otse põhisisu juurde

Leia parim tegumood
Kuidas valida õige ülikond

Leia parim tegumood Kuidas valida õige ülikond
Kuidas valida õige ülikond169

Räägime ülikondadest

Hea ülikond on mugav, lisab enesekindlust ja jätab suurepärase esmamulje. Mida tuleks kaaluda enne ostmist? Kangast, hooaega ja sobivust. Kangaste puhul on kolm kõige levinumat valikut vill, puuvill ja lina. Villased ülikonnad on mitmekülgsed ja sobivad ideaalselt aasta ringi kandmiseks, pakkudes soojust jahedama ilmaga ja head õhutust sooja ilmaga. Puuvillased ülikonnad on kerge ja hingav valik soojema ilma ja vabaõhuürituste jaoks. Linased ülikonnad on parim valik kuumadeks päevadeks, nad lasevad õhku imeliselt läbi ja loovad eriti lõõgastunud meeleolu. Nii et olenemata sellest, kas valmistud ametlikuks ürituseks või soovid lihtsalt oma igapäevast kontoristiili värskendada, võib õige ülikond olla tõeliselt tähtis. Sukeldume tegumoodidesse.

Tavaline tegumood

Tavalise ehk regular tegumoega ülikonnad istuvad väga hästi, ehk et nad on nii mugavad kui ka stiilsed. Reite ja õlgade ümber on veidi rohkem ruumi, ehk et liikuda on neis lihtne. Pintsakuvarrukate ja õlalõige on pehmem, mis lisab mugavust veelgi. Tavalise tegumoega ülikonnad sobivad ideaalselt erinevateks sündmusteks, olgu selleks siis rutiinne kontoripäev, lõbus pidu või vastutusrikas kohtumine tulevase ämma-äiaga - eriti hästi sobib ajatu tumesinine toon, mis lisab elegantsi. Argisema lähenemise korral kanna pintsakut näiteks teksade või chino-pükstega ja ongi olemas riietus, milles nädalavahetus veeta.

Kitsas lõige

Slim-tüüpi ülikond on ajatu klassika, mis ei lähe iial moest. See pakub mõlemast maailmast parimat tänu oma heale rätsepatööle, aga siiski mugavale istuvusele. Vöökoht on rohkem rõhutatud, õlaosa loomulik, ka ülejäänud keha joont järgib selline ülikond kenasti, olemata samas liiga ahistav. Püksid on kitsad ja loovad nägusa joone. Ideaalne igas olukorras, mis eeldab ülikonda. Hall variant tähendab äri ja see on universaalselt kohane igal aastaajal. Kas oled valmis stiilselt ja väljapeetult riietuma? See tegumood aitab.

Milline on su värvivalik?

Kui küsida, mis värvid ei lähe ülikondade maailmas kunagi moest, siis on need sinine ja must. Klassikaline sinine on ajatu toon, mis lisab sundimatut enesekindlust ja paindlikkust. Sinise mitmekülgsus ei tunne piire - see sobib igas olukorras hommikust õhtuni, tööl või vabaajaüritustel. Ajatu must on rafineerituse kehastus. Vali see, kui soovid elegantset ja lihvitud välimust. Must ülikond sobib nii ametlikeks sündmusteks kui ka õhtul välja minekuks, see lisab igas olukorras enesekindlust ja elegantsi. Ajatu atraktiivsuse tõttu on must ülikond garderoobi tõmbenumber, mis ületab trende ja hooaegu ning teeb kõik, et sa jätaks alati stiilse mulje.

Raúl - Classic Black Suit Look
Leia parim tegumood Kuidas valida õige ülikond