Otse põhisisu juurde

Häid nõuandeid
Kuidas oma riiete eest hoolt kanda

Häid nõuandeid Kuidas oma riiete eest hoolt kanda
Kuidas oma riiete eest hoolt kanda161

Riiete eest hoolitsemine pole iial olnud sama oluline - sinu, sinu riiete ja meie planeedi jaoks. Siit leiad mõned praktilised nõuanded ja juhised, kuidas pikendada oma riiete eluiga ja hoida neid võimalikult kaua nägusana.

Kuivata riideid õhu käes

Eelista kuivatile õhu käes kuivatamist, et riided säilitaksid oma kuju, värvi ja elastsuse. Lisaboonus on see, et nii on parem meie planeedile ja soodsam ka rahakotile.

Vali pesemistemperatuur targalt

Kaalu pesemist madalamal temperatuuril, näites 20 või 30 kraadi juures. See kaitseb su riideid ja aitab säilitada värvi, minimeerides samas kokkutõmbumise ohtu. Parem ka planeedile ja hoiab elektrit kokku.

Häid nõuandeid Kuidas oma riiete eest hoolt kanda

Kasuta õrnatoimelist pesuvahendit

Eelista ökoloogilist või õrnatoimelist pesuvahendit, su keha on selle eest väga tänulik. Seal pole tavaliselt kangeid kemikaale, näiteks fosfaate ja ensüüme, mis võivad teatud kangaid kahjustada, kuid teevad oma töö ikkagi ära.

Häid nõuandeid Kuidas oma riiete eest hoolt kanda

Liigu sammhaaval

Tõmba riided pesemiseks pahempidi ja eemalda plekid käsitsi svammi ja plekieemaldusvahendiga, tupsutades plekki õrnalt. Alati võid usaldada ka looduslikke lõhnaeemaldajaid - lisa pesumasina loputustsüklisse pool tassi valge veini äädikat. Kui soovid, et su lemmikkampsun näeks alati välja nagu uus, siis eemalda sellelt võimalikud topid. Nii lihtne ongi riiete eest hoolitseda ja aidata neil kauem kesta. Nende väikeste keskkonnateadlike sammudega võib kaugele jõuda!

Häid nõuandeid Kuidas oma riiete eest hoolt kanda
Kupong Sulle eksklusiivselt ainult meie äpis!
Saa oma -15% tervitus kupong uutele äpi klientidele.