Otse põhisisu juurde

Nõuanded, nipid ja suurustabelid mõõtude võtmiseks
Kuidas leida õige teksasuurus

Nõuanded, nipid ja suurustabelid mõõtude võtmiseks Kuidas leida õige teksasuurus
Kuidas leida õige teksasuurus275

Leia oma tegumood

Tahaks leida hästi istuvaid teksaseid? Lihtsam öelda kui teha - kuni tänaseni! Kas teadsid, et brändid kasutavad erinevaid suurussüsteeme? Mõnel on rahvusvahelised suurused (XS, S, M, L jne), mõnel Euroopa omad (EU 38 jne) ning mõnel on Ameerika tollisuurused, mis põhinevad vööümbermõõdu ja pikkuse vahekorral. Loe edasi, et leiaksid just endale sobiva suuruse. Valmis?

LeGer by Lena Gercke null

Kuidas ennast mõõta

Teksapükste suuruse määramiseks toimi nii:

1. Vööümbermõõt: mõõda ära oma tavapärane vööümbermõõt. Seisa lõdvestunult ja mõõda otse nahalt.

2. Puusaümbermõõt: mõõda puusade kõige laiema koha ümbert. Ära tõmba mõõdulinti liiga tihedalt ümber, sest muidu võivad teksapüksid liiga kitsad tulla.

3. sisepikkus: seisa põrandal paljajalu, lõdvestunult ja sirgelt. Jalad umbes 10 cm võrra harkis. Mõõda ära sääre sisepikkus hüppeliigeseni. Nõuanne: võimalikult täpse mõõdu saamiseks peaks keegi mõõtmisel aitama.

Nõuanded, nipid ja suurustabelid mõõtude võtmiseks Kuidas leida õige teksasuurus
null

Sentimeetrid tollideks

Tollides toodud mõõdusüsteemi tarvis peaksid teisendama vööümbermõõdu ja pikkuse tulemused. Kehtib järgmine valem: 1 tollile vastab 2,54 cm. Jaga saadud väärtused 2.54 cm-ga. Näiteks vööümbermõõt 73 on ümardatult 29 tolli, sääremõõt 82 cm on ümardatult 32 tolli. Sinu ideaalne teksasuurus on seega W29/L32.

Veel üks nõuanne, siis oled ostmiseks valmis! See tabel võiks olla suuruse määramisel aluseks. Kui oled huvitatud kindlast brändist, siis sealt võib saada täpsemaid juhiseid, kuna suurused ja tegumoed varieeruvad bränditi.

Nõuanded, nipid ja suurustabelid mõõtude võtmiseks Kuidas leida õige teksasuurus
Kupong Sulle eksklusiivselt ainult meie äpis!
Saa oma -15% tervitus kupong uutele äpi klientidele.